Ngeunaan TORUI

  • 01

    Saha Kami?

    kami pabrik mesin palastik, ti ​​saprak 2007 taun. penghasil palastik khusus ngahasilkeun, mesin pelét palastik, pipa / propil garis extruder jst, teknisi urang gaduh 25 taun pangalaman. sareng masih ngajantenkeun paningkatan ningkatkeun mesin.

  • 02

    Naon Anu Urang Laksanakeun?

    kami henteu ngan ukur fokus dina ngahasilkeun mesin, tapi ogé paduli langkung seueur ngeunaan ideu palanggan. Numutkeun pamundut pelanggan, urang tiasa nyayogikeun garis mesin lengkep ti A dugi ka Z.

  • 03

    Aplikasi Produk

    mesin urang khusus dianggo di daérah palastik, sapertos kanggo daur ulang palastik, ngadamel granul plastik kanggo dianggo deui, tapi daur ulang élmu penting pisan.

  • 04

    Hubungan Kerjasama

    Kacuali pelanggan domestik, kami ogé ngembangkeun pasar luar negeri. Kalayan seueur usaha yeats, kami ngagaduhan hubungan anu saé, sareng pasar utama di Amérika Kidul, Afrika, Éropa jsb.

PRODUK

Warta

  • Introduce of PP melt blown fabric cloth
  • How to choose right one pelletizing machine?
  • How to choose PVC wire pipe?

PISANAN

  • Partner
  • Partner
  • Partner
  • Partner
  • Partner
  • Partner
  • Partner
  • Partner