Mesin peres pilem 300kg / jam

Mesin peres pilem 300kg / jam

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun mesin palastik jinis énggal, khusus pikeun daur ulang plastik sareng garis cuci, éta tiasa ngagentos mesin dewater, mesin pengering, saatos pilem kaluar tina cuci gesekan tinggi. Nalika ngadamel butiran, éta ogé henteu kedah kompor. Bakal ngahémat langkung biaya mesin sareng kakuatan. Sareng gampang dikontrol.


Detil Produk

Tanda Produk

Ieu mangrupikeun mesin palastik jinis énggal, khusus pikeun daur ulang plastik sareng garis cuci, éta tiasa ngagentos mesin dewater, mesin pengering, saatos pilem kaluar tina cuci gesekan tinggi. Nalika ngadamel butiran, éta ogé henteu kedah kompor. Bakal ngahémat langkung seueur biaya mesin sareng kakuatan. Sareng gampang dikontrol. Ideu desain umum sapertos dihandap:

Laras mesin 1.mésér henteu kedah diubaran ku 38Crmoal, sabab bagian fricton aya dina sirah.

Tapi peryogi perlakuan panas. (Bagian pemanasan ku 38Crmoal)

2. larutan mesin laras mesin, dina permukaan, laras bakal bor deui liang-liang leutik. Liang jero sakitar 3mm, di luar sakitar 6mm.

Janten desain ieu tiasa mastikeun teu kajebak ku matérial nalika tekanan tinggi di jero.

3. salain mesin cét tong gaduh 5 pcs Keyway, (gambar 300 jinis, gaduh 6 pcs Keyway),

fungsi Keyway ieu mastikeun ngajantenkeun push material baku payun ku sekrup.

4. mesin cét Bahan screw kedah ku 38Crmoal, rigidy tinggi, résistansi abrasi anu saé.

5. desain mesin sekrup sekrup ku DUA-IN-SATU, nganggo biaya panghandapna.

6. liang kapang tina mesin memeres tiasa diatur 

 upami detail anu menarik, kontak ka info@zjgrcmc.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami