800 shredder-aci dobel

800 shredder-aci dobel

Pedaran pondok:

Mesin shredder dua-aci dianggo pikeun ngarobih plastik lemes, anyaman kantong, kaén, sampah kota, papan éléktronik sareng sajabina. Kualitas anu tiasa diyakinkeun. Salaku mesin shredder, kami parantos ngagaduhan pamaréntahan china bentuk Patén di 2013.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin shredder dua-aci dianggo pikeun ngarobih plastik lemes, anyaman kantong, kaén, sampah kota, papan éléktronik sareng sajabina.

Kualitas anu tiasa diyakinkeun. Salaku mesin shredder, kami parantos ngagaduhan pamaréntahan china bentuk Patén di 2013.

Mangrupikeun mesin penghancur palastik anu idéal anu tiasa nyusud seueur seueur hal sapertos botol, pipa ageung, pilem baled ageung, kaén, kertas atanapi plastik sanés.
Teu karasa sabeulah dina 63-65 °

Kami tiasa nyayogikeun aci Single Shredder sareng Double Shaft Shredder. Kami ogé tiasa ngarancang mesin numutkeun syarat klien.

Aplikasi:
* Sadaya jinis ban --- Ban mobil, ban van, ban treuk, ban pertambangan, ban OTR dll;

* Logam --- Awak mobil, Aluminium baled, Baja besi tua, LIPI cet;

* Kabel --- kabel Tambaga, kabel Aluminium, jsb;

* E-runtah --- Ngalamar bumi (Kulkas, Printer, Mesin Cuci, AC), papan PCB;

* Kayu / Kayu --- Palét, Borad kai limbah, gagang atanapi jarami biologis;

* Runtah Padet --- Campuran Rumah Tangga & Runtah Komérsial - Produksi RDF / SRF

* Kertas & Kardus --- Dokumén Rahasia, Runtah Produksi, Bahan Pakét jsb.

* Plastik --- Rupa-rupa plastik kaku sareng fleksibel kalebet Cetakan, Purgings / Lump, Profil, Pilem jsb.

Shredder aci dobel Parameter pengajaran utama:

Modél BSJ-700 BSJ-800 BSJ-1000 BSJ-1500
NO. Tina agul Rotary 66 78 96 138
Ukuran wilah puteran (mm) 46 * 46 * 30 46 * 46 * 30 46 * 46 * 30 46 * 46 * 30
Laju poros (r / mnt) 90r / mnt 90r / mnt 90r / mnt 90r / mnt
NO. Tina wilah cicing 2 2 2 2
Panjang sabeulah cicing (mm) 790 850 960 1460
Poros-diaméterna (mm) 300 300 300 300
Bubuka Hopper (mm) 700 * 860 800 * 960 1000 * 1150 1500 * 1780
Daya motor (kw) 22 * 2 30 * 2 37 * 2 45 * 2
Kapasitas Shredder (kg / jam) 800-1000 1000-1200 1500 2500
Ukuran mesin (m) 4.9 * 2.8 * 2.5 5.2 * 3.0 * 2.7 5.5 * 3.1 * 2.7 6 * 3.3 * 3.0
Beurat mesin (kg) 4200 4800 5600 6200
Aplikasi Pilem plastik, tas anyaman, kantong plastik, kertas, papan sirkuit alat sareng sajabina

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami