Tentang Kami

Tentang Kami

Zhangjiagang Riching Machines Co., Ltd.

Zhangjiagang Riching Mahcinery aya dina ngahasilkeun sareng ngajual mékanis, khususna ahli dina mesin plastik. Investor kami parantos damel di bidang industri palastik mangtaun-taun. Kami bakti pikeun ngajual eqiupment palastik investor kami, sareng suku cadang sareng bahan baku.

Bisnis urang kalebet nyeuseuh palastik sareng peralatan daur ulang, extruder, mesin shredder, mesin peres, suku cadang pikeun alat-alat plastik jsb.

- Kauntungan kami -

Téknologi & palayanan

Kami ngumpulkeun insinyur anu paling berpengalaman dina bidang palastik industy, Kami gaduh salesman anu hadé sareng jalma jasa saatos diical, Anu ngartos téknologi kalayan saé, kalayan katerampilan komunikasi anu saé sareng pangabisa éksprési anu kuat dina basa Inggris tulisan & lisan.

Biaya & harga

Kami (sadayana investor) ngalakukeun integrasi ranté suplai pikeun suku cadang hulu, ogé ngabagi dina platform penjualan sareng sumber daya manusa sareng insinyur, anu ngirangan biaya produksi, biaya manajemén sareng harga jual pisan.

Tujuan urang

Tujuan kami nyaéta ngawangun platform sumber mandeg, platform jasa sareng platform pendukung téknologi pikeun klien dina bidang mesin industri palastik. Bantosan kliét pikeun ngirangan biaya pameseran, kualitas kontrol. Ngabantosan palanggan pikeun langsung mésér ti pabrik di Cina. Ngawangun hiji jembatan antara klien sareng investor kami (pabrik skala leutik-leutik)

Kualitas

Kami ngagaduhan prosedur évaluasi pangwatesan dina tingkat kualitas. Kanggo unggal alat anu lengkep sateuacan pangiriman, Kami ogé ngagaduhan insinyur pikeun mastikeun.
Kami milarian kami sanés ngan ukur salaku produser sareng anu ngajual, merhatoskeun tapi ogé palayanan jasa bantosan pikeun kéngingkeun alat-alat qulaity kalayan harga anu murah, ngantep klien tanpa hariwang saatos ngagaleuh.

Jasa Penjualan

1. Nyarankeun kaayaan rékayasa diperyogikeun pikeun dipasang

 tina mesin & alat-alatna

2. komunikasi dina waktos kamajuan manufaktur tina 

mesin kalayan pamaké

3. Nyayogikeun bantosan dina kaayaan téknis, kombinasi sekrup 

sareng disposisi laras diperyogikeun pikeun produk

Saatos-jasa

1. Nyayogikeun bantuan téknis tempat dina instalasi, komisi sareng latihan

2. Ngalengkepan inpormasi konsumén

3. Nyayogikeun jasa perawatan jangka panjang sareng suku cadang

4. Méré dukungan téknis ka konsumén pikeun ngembangkeun produk anyar

5. Nyayogikeun pangropéa gratis salami sataun