mesin pelletizing aglomerator

mesin pelletizing aglomerator

Pedaran pondok:

Conveyor: tepikeun pilem PP PE atanapi serpihan kana kompaktor / feeder. Kompor pilem PE: naksir sareng neken pilem, sareng pilem anu dikompres janten extruder sacara paksa, supados kapasitas produksina tinggi sareng stabil. Sistem ekstrusi: bahan palastik sareng gas anu nyéépkeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin Pelletizing Agglomerator

1.Kapasitas: 60kg / h-1000kg / h

2.Jenis: cingcin cai pelletizing sareng jinis nangtung

pp pe pilem pelletizing line / Plastik pilem granulator

Pamakéan:

Mesin pembuatan pelet plastik sekrup tunggal cai ieu mangrupikeun tahap pélétizer régenerasi palastik, anu cocog pikeun seueur jinis bahan limbah plastik didaur sareng ngadamel pelet, sapertos PP, HDPE, LDPE, LLDPE Film EVA sareng PE pe sareng bersih anyaman / nonwoven bahan kantong, jsb Pilemna tiasa diteken dina kompresor teras janten dilétét, teu kedah mesin crusher.

Sareng ogé parantos ngembangkeun pisan desain, pastikeun mesin ieu ngagaduhan umur kerja anu panjang sareng épisiénsi ékonomi dina ngagunakeun.a

Ciri:

1. Screw sareng laras didamel tina 38CrMoAlA atanapi Bi-logam, sungut lebet dirawat kalayan alloy khusus: umur anu kuat pisan sareng umur panjang.

2. Operasi gampang: éta gaduh kontrol suhu konstan otomatis sareng kinerja stabil, Saatos nyaluyukeun ogé, 1 atanapi 2 padamel cukup pikeun ngajalankeun mesin ieu, pikeun tuang bahan sareng ngarobih panarima pellet.

3. Biaya murah dina ngagunakeun saatos dirarancang: ayeuna mesin jenis ieu langkung ékonomis dina sumber kakuatan listrik sareng ogé cai. Dina kahirupan anu lami dina mesin ieu, éta tiasa ngahemat seueur sumber dina énergi!

4. Kaluaran tinggi, umur operasi anu panjang sareng noise handap: éta mangrupikeun limbah palastik idéal mesin pelletizer regeneratif pikeun ayeuna.

Pikeun sadaya mesin ieu kami gaduh seueur pangalaman di dinya langkung ti 10 taun, réréncangan, ngan ukur ngirim email, abdi bakal masihan anjeun saran saran sareng ngajantenkeun tawaran persis dumasar kana sarat anjeun.

Mesin agglomerator nganggo water cutter: daur ulang pilem PE PP sareng anyaman kantong.

naha milih urang

Agglomerator mesin Pelletizing PP ageung pilem kneading mesin granulator plastik

Biaya 1.Low

Sadaya mesin, urang ngadamel ku nyalira pikeun ngirangan biaya pikeun konsumén.

2. produk asli kalayan kualitas alus teuing

Kami milih matéri kami ketat pisan.

Sadaya bahan sumping ka pabrik urang kedah lulus tés kualitas

Barang baku balik ka supplier.

3. Engerneers sayogi pikeun ngawula ka luar negeri

4. pangiriman gancang

Perusahaan kami nyayogikeun pas dina waktos pangiriman sareng ranté pasokan anu streamline.

5. Ngirit biaya

Kami merhatoskeun pisan kana unggal jéntré dina prosés manufaktur.

Kontrol kualitas di pabrik urang ketat pisan.

Sadaya semi-pabrik anu rusak kedah diubaran deui atanapi ditolak.

Sadaya mesin kedah parios sateuacan dianteurkeun ka palanggan kami.

Naon anu urang hoyong pigawé nyaéta masihan palanggan kami produk anu saé kualitasna sareng hirup anu stabil sareng lami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami