dobel mesin pelletizing tunggal-screw

dobel mesin pelletizing tunggal-screw

Pedaran pondok:

1. Conveyor: tepikeun pilem PP PE atanapi serpihan kana kompaktor / feeder. 2. Kompor pilem PE: naksir sareng neken pilem, sareng pilem anu dikompres janten extruder sacara paksa, supados kapasitas produksina luhur sareng stabil.


Detil Produk

Tanda Produk

Parabot pembuatan pélét /mesin / garis:

Fitur sareng Fungsitina mesin pembuatan pelet :

Barispelletizing ieu, daur ulang pilem PP PE, kantong, serpihan, jantenkeun kana pelet.

Fitur tina dua tahap:

Tahap kahiji nyaéta SHJ kembar sekrup extruder tanpa maot. Ngaliwatan kombinasi laras sareng sekrup, extruder tiasa nyayogikeun kamampuan anu kuat na bahan sensibilitas therm sapertos lebur PVC, compounding, dispersing sareng desentralisasi dina kaayaan tekanan anu aya.

Tahap kadua nyaéta extruder sekrup tunggal SJ. Kusabab laju puteran anu langkung handap, éta tiasa mlting, nyampur panjang sareng ngawangun untaian sacara tetep, nyingkahan pemanasan.

Effciency pvc pelet palastik tinggi nyieun dua tahap produksi garis granulasi pikeun kabel sareng kawat

1.métingan feeder 2. feeder paksaan hélik 3.twin screw extruder 4. tunggal screw extruder 5.air-cooling pelletizer 6.cyclone 7.boiling ranjang

Aliran prosés tina mesin pembuatan pelet :

Conveyor → bahan baku compactor (feeder) → Extruding system → Die-head sareng speed tinggi sistem bursa bersih → sistem pelletizing ring cai / sistem pelletizing tipe mie → mesin dewatering → ayakan ngageter → Air Blower → Storage hopper

Pedaran lengkep ngeunaan mesin pembuatan pellet:

1. Conveyor: tepikeun pilem PP PE atanapi serpihan kana kompaktor / feeder.

2. Kompor pilem PE: naksir sareng neken pilem, sareng pilem anu dikompres janten extruder sacara paksa, supados kapasitas produksina luhur sareng stabil.

3. Sistem ékstrusi: bahan palastik sareng gas anu nyéépkeun.

4. Sistem tukeran bersih gancang sareng Die-head: impurity material filter, supados produksi langkung stabil.

5. sistem pelletizing ring cai: motong pelet dina cai.

6. sistem pelletizing tipe mi : motong pelet tiis saatos water tank.

7. Mesin cai: ngadamel pelet garing.

8.Vibrationsieve: miceun badpellet sareng jaga pelét anu saé.

9. Air Blower: tepikeun pelet anu hadé kana silo.

10: Panyimpenan silo: jaga pelet.

Data Maintechnical tina mesin pembuatan pellet:

Extruder

SJ90

SJ120

SJ150

SJ180

Kakuatan Motor Utama

55KW

75kw

110kw

185kw

Kapasitas produksi

150KG / H

150-250kg / h

300-400kg / h

450-800kg / h


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami