mesin pelletizing extrusion tahap ganda

mesin pelletizing extrusion tahap ganda

Pedaran pondok:

1. Conveyor: tepikeun pilem PP PE atanapi serpihan kana kompaktor / feeder. 2. Kompor pilem PE: naksir sareng neken pilem, sareng pilem anu dikompres janten extruder sacara paksa, supados kapasitas produksina luhur sareng stabil.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur sareng Fungsitina mesin pembuatan pelet:

Barispelletizing ieu, daur ulang pilem PP PE, kantong, serpihan, jantenkeun kana pelet.

Aliran prosés tina mesin pembuatan pelet :

Conveyor → bahan baku compactor (feeder) → Extruding system → Die-head sareng speed tinggi sistem bursa bersih → sistem pelletizing ring cai / sistem pelletizing tipe mie → mesin dewatering → ayakan ngageter → Air Blower → Storage hopper

Aplikasi
Kawat sareng insulasi kabel sareng palapis sheathing anu biasa dikenal salaku bahan kabel, kalebet karét, plastik, nilon sareng variétas sanésna. Lapisan kabel didasarkeun tina Extrusion. Bahan kabel utama dina pasaran ayeuna: granulator kabel PVC, granulator kabel CPE, haseup rendah non mesin granulasi bahan kabel halogén, jsb.

Fitur tina dua tahap:

Tahap kahiji nyaéta SHJ kembar sekrup extruder tanpa maot. Ngaliwatan kombinasi laras sareng sekrup, extruder tiasa nyayogikeun kamampuan anu kuat na bahan sensibilitas therm sapertos lebur PVC, compounding, dispersing sareng desentralisasi dina kaayaan tekanan anu aya.

Tahap kadua nyaéta extruder sekrup tunggal SJ. Kusabab laju puteran anu langkung handap, éta tiasa mlting, nyampur panjang sareng ngawangun untaian sacara tetep, nyingkahan pemanasan.

Effciency pvc pelet palastik tinggi nyieun dua tahap produksi garis granulasi pikeun kabel sareng kawat

1.métingan feeder 2. feeder paksaan hélik 3.twin screw extruder 4. tunggal screw extruder 5.air-cooling pelletizer 6.cyclone 7.boiling ranjang

Kualifikasi Kami
Perusahaan kami mangrupikeun produsen profesional extruders granulasi pikeun ngawarnaan / ngalelep, ngeusian produksi masterbatch, ogé modifikasi plastik sareng majemuk, daur ulang plastik. Perusahaan saluyu ketat sareng sistem sertifikasi kualitas CE sareng ISO9001 pikeun manajemén produksi. Pasti anjeun ogé bakal kéngingkeun mesin profesional sareng jasa ciri di dieu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami