maksa nyoco mesin pelletizing

maksa nyoco mesin pelletizing

Pedaran pondok:

Éta silinder logam, umumna didamel tina waja alloy atanapi pipa baja komposit dijejeran ku waja alloy anu tahan panas, tahan tekanan tinggi, kuat, tahan ageman, sareng tahan korosi.


Detil Produk

Tanda Produk

(1) Sekrup:

(2) laras: Éta silinder logam, umumna didamel tina waja paduan atanapi pipa baja komposit dijejeran ku waja alloy anu tahan panas, tahan tekanan tinggi, kuat, tahan maké, sareng tahan korosi. Tong sareng sekrup dicocogkeun pikeun ngawujudkeun naksir, ngalemeskeun, lebur, ngempelkeun plastik, knalpot sareng ngempelkeun plastik, sareng pangiriman kontinyu sareng bahan karét kana sistem citakan. Sacara umum, panjang tong nyaéta 15-30 kali diaméterna, sahingga palastikna dipanaskeun sareng di-plastik salaku prinsip.

(3) Hopper: handapeun Hopper dilengkepan ku alat cut-off pikeun ngarobih sareng ngeureunkeun aliran matéri. Sisi hopper dilengkepan liang paningal sareng alat méteran kalibrasi.

(4) Sirah mesin sareng kapang: Sirah mesin diwangun ku baju jero jero baja alloy sareng baju luar baja karbon. Sirah mesin dilengkepan kapang anu ngabentuk. Fungsi sirah mesin nyaéta ngarobih palastik puteran ngalembereh janten gerak linier paralel, anu seragam sareng stabil. Anjog kana leungeun baju kapang, sareng pasihan palastik tekanan cetakan anu diperyogikeun. Plastik dilastikkeun sareng dikempelkeun dina tong, sareng ngalir kana cetakan paeh tina paeh ngalangkungan beuheung paeh ngalangkungan pelapis saring poros sapanjang jalur aliran anu tangtu. Inti die sareng leungeun baju mati leres dicocogkeun pikeun ngawangun celah annular kalayan panurunan bagian anu turun, sahingga paleburan palastik aya dina lapisan tubular anu kontinyu sareng padet dibentuk di sekitar kawat inti. Dina urutan pikeun mastikeun yén jalur aliran palastik dina paéh éta wajar sareng ngaleungitkeun sudut maot tina plastik akumulasi, baju baju shunt sering dipasang. Dina raraga ngaleungitkeun fluktuasi tekanan nalika ékstrusi plastik, cingir anu sami-sami tekanan ogé dipasang.

(5) Tong mesin utama ngadopsi manaskeun listrik, sareng pendinginan cai sacara otomatis ngatur suhu laras. Inti sekrup tiasa didinginkan ku cai (minyak) pikeun ngendalikeun suhu sekrup. Sirah mesin dilengkepan sénsor tekanan pikeun nguji suhu lebur sareng tekanan.

Permukaan cai anu disejukkeun ku hawa hoyong pisan motong, mesin bantu tambahan, sareng sabeulah puteran disetir ku motor AC, régulasi kagancangan konversi konvérsi; sistem pengeringan déhidrasi diwangun ku déhidrator séntipugal, layar geter kendang, tempat simpanan angin-ditiupkeun sareng sajabana.

1. Granulator tunggal-sekrup ngahijikeun ngirimkeun, nyoco, ékstrusi, pelletizing panas anu didinginkan ku hawa, sareng hawa-feed pendinginan pikeun ngawujudkeun operasi kontinyu otomatis. Kayaning granulator single-screw sapertos gaduh efisiensi produksi anu luhur;

2. Granulator single-screw ngagaduhan pergaulan, bagian dahar sareng ékstrusi internal. Numutkeun kana pilihan palanggan, pemanasan listrik, pemanasan uap atanapi téknologi pemanasan sirkulasi minyak panas tiasa dianggo. Numutkeun ka kabutuhan kontrol suhu na, sarat suhu ogé dumasar kana bahan anu béda pikeun dihasilkeun. Béda.

3. Adun ngadopsi téknologi "opat-sisi sinkronisasi tahan-campuran kamar campuran", anu ngagaduhan efisiensi tinggi, konsumsi énergi rendah, palastikisasi anu cukup sareng dispersi seragam;

4. Alat tuang ngadopsi téknologi unik perusahaan, anu tiasa ngabantosan campuran bahan campuran sareng maksa dahar tina extruder sekrup kanggo ningkatkeun épisiénsi sareng kualitas granulasi;

5. Duanana sekrup kerucut ganda sareng sekrup tunggal disetir ku téknologi konversi frékuénsi AC, anu tiasa adaptasi sareng sababaraha rupa téknologi;

6. Hareupeun sirah mesin ngadopsi alat parobihan layar gancang hidrolik, anu ngahémat waktos sareng usaha sareng ramah lingkungan;

7. granulator ngadopsi sirah cutter Rotary sareng alat nyetél rupa pikeun granulasi panas anu didinginkan ku hawa;

8. The tiis tina pelet ngadopsi siklon SEPARATOR conveying na drum cooler atanapi disc ngageter layar;

9. Sistem kontrol listrik ngadopsi PLC, antarbeungeut visual sareng téknologi konvérsi frékuénsi pikeun ngawujudkeun kontrol otomatis prosés lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami