Warta

Warta

  • Introduce of PP melt blown fabric cloth

    Ngenalkeun PP ngalembereh lawon ditiup

    Lebur ditiup lawon (ngalembereh ditiup lawon non-anyaman) mangrupikeun produk anu didamel tina lawon tinggi lebur PP (polipropilén) lawon komposit anu henteu dianyam. Éta bahan inti topéng. Diaméter serat spinneret tiasa ngahontal 0,001 dugi 0,005 mm. Aya seueur kakosongan, struktur mengembang, tahan kerut anu saé, ...
    Maca deui
  • How to choose right one pelletizing machine?

    Kumaha milih mesin pelletizing anu pas?

    Produk plastik ngagaduhan peranan anu penting dina sagala rupa bidang produksi industri sareng tatanén sareng kahirupan kalayan pasipatan anu hadé sapertos beurat enteng, kakuatan tinggi, tahan korosi, sareng gampang diolah. Nanging, ku panerapan nyebar produk palastik, pembuangan ...
    Maca deui
  • How to choose PVC wire pipe?

    Kumaha carana milih pipa kawat PVC?

    1. Tanda permukaan tabung kawat listrik, perhatoskeun naha nami pabrikan, modél produk du, sareng standar palaksanaan anu dituduhkeun dina tabung kawat bai anu konsistén, sareng ogé nyegah produk palsu dao. 2. Rupina henteu ruksak, sareng teu kedah garing, t ...
    Maca deui