/

Berita - Kumaha milih mesin pelletizing anu pas?

Kumaha milih mesin pelletizing anu pas?

Kumaha milih mesin pelletizing anu pas?

Produk plastik ngagaduhan peranan anu penting dina sagala rupa bidang produksi industri sareng tatanén sareng kahirupan kalayan pasipatan anu hadé sapertos beurat enteng, kakuatan tinggi, tahan korosi, sareng gampang diolah. Nanging, ku panerapan produk palastik anu nyebar, pembuangan plastik limbah parantos janten masalah anu sesah, di antawisna "sesah didegradasi sacara alami" parantos janten masalah kronis anu kedah direngsekeun kalayan gancang dina polusi lingkungan global.

Dina taun-taun ayeuna, ku pamekaran gancang industri plastik nagara kuring, industri granulator plastik ogé parantos ngembangkeun gancang. Granulator tiasa ngadamel produk plastik didaur kana palastik palastik liwat sababaraha prosés pikeun ngahontal pangaruh daur ulang palastik. Industri granulator ngalibatkeun seueur bidang ékonomi nasional. Éta sanés ngan ukur hubungan produksi dasar anu peryogi pisan pikeun sajumlah ageung produk industri sareng tatanén, tapi ogé ngagaduhan peran penting dina ngarengsekeun polusi plastik nagara kuring, ningkatkeun tingkat daur ulang produk plastik, sareng ngawangun sistem daur ulang palastik anu sampurna. .

Pikeun perusahaan plastik didaur, kumaha milih pelletizer anu cocog pikeun panggunaan nyalira penting pisan, kusabab palét palastik henteu tiasa ngahasilkeun sadaya plastik kusabab tekanan plastik sareng tekanan ékstrusi anu béda. Granulator umum tiasa ngadaur mulangkeunana sareng granulate plastik dina kahirupan sadidinten, tapi sapertos sababaraha plastik khusus, sapertos plastik rékayasa, poliétilén patalina, lawon dipintal, sareng sajabana, granulator khusus kedah didaur sareng granulated. Ku alatan éta, pabrik kedah merhatoskeun jinis-jinis plastik anu diperyogikeun pikeun didaur ulang nalika mésér pélétizer, teras pilih pélétizer anu cocog.

Salaku tambahan, nalika mésér granulator, anjeun ogé kedah merhatoskeun hal-hal ieu:

Jelaskeun tujuan sareng tujuan pikeun mésér granulator. Ayeuna, sakitar aya tilu jinis palanggan anu ngagaleuh granulator di pasar. Aranjeunna dimodalan sareng dimimitian ku perusahaan individu atanapi swasta. Pabrikan palastik mésér granulator pikeun méréskeun masalah sésa-sésa ti pabrikna sorangan. Teras aya distributor sareng bisnis dagang. Pikeun palanggan anu ngamimitian usaha atanapi perusahaan swasta, aranjeunna kedah netelakeun jinis-jinis plastik anu dihasilkeun ku perusahaan nalika ngagaleuh pelletizer. Pélététér umum ngan ukur tiasa ngadaur mulangkeunana sareng ngahasilkeun plastik tujuan umum dumasar kana PP sareng PE, anu ogé bahan baku palastik umum di pasar plastik. Pasar bahan busa PS relatif leutik. Upami aya saluran penjualan anu jelas pikeun plastik khusus, pangguna ogé tiasa mésér pelletizers anu saluyu.

Kinerja granulator. Granulator tiasa dibagi kana granulator tunggal-sekrup sareng granulator sekrup kembar numutkeun jumlah sekrup. Nalika granulator tunggal-sekrup tiasa dianggo, palastikna ditepikeun payun dina spiral dina laras. Nalika granulator sekrup kembar damel, palastikna ditepikeun ka hareup dina garis anu lempeng dina laras. Numutkeun ka prinsip damel, nalika mesin kembar-sekrup dieureunkeun, bahan dina mesin tiasa dikosongkeun, sareng mesin tunggal-sekrup tiasa nyimpen sajumlah alit bahan résidu. Kaseueuran palastik tiasa di pelét, sareng singkur tunggal sareng kembar tiasa dianggo tanpa dibédakeun.

Nanging, nalika ngadamel plastik didaur, kumargi permukaan cetakan anu langkung ageung sareng layar langkung gampang, mesin single-screw langkung épéktip; nalika ngadamel plastik anu dirobih, masterbatches warna, sareng pompa warna campuran, pangaruh tina dua mesin éta sami. ; Nalika ngadamel serat kaca anu diperpanjang sareng bahan kabel kapal selam anu dikaitkeun, ngan ukur granulator kembar sekrup anu tiasa dianggo. Salaku tambahan, dina hal biaya pengadaan mesin sareng biaya produksi engké, kasempetan granulasi tunggal-screw jauh langkung handap, sedengkeun granulator kembar-bélok aya dina kakurangan anu signifikan. Ku alatan éta, nalika mésér peralatan, perlu milih pakakas anu saluyu sareng produk anu béda anu dihasilkeun ku perusahaan.


Waktos Post: Nov-25-2020