/

Warta - Ngenalkeun PP ngalembereh lawon ditiup

Ngenalkeun PP ngalembereh lawon ditiup

Ngenalkeun PP ngalembereh lawon ditiup

Lebur ditiup lawon (ngalembereh ditiup lawon non-anyaman) mangrupikeun produk anu didamel tina lawon tinggi lebur PP (polipropilén) lawon komposit anu henteu dianyam. Éta bahan inti topéng. Diaméter serat spinneret tiasa ngahontal 0,001 dugi 0,005 mm. Aya seueur kakosongan, struktur mengembang, résistansi keriput anu saé, sareng struktur kapiler anu unik. Serat Ultrafine ningkatkeun jumlah sareng permukaan permukaan serat per daérah hijian, sahingga kaén anu dileburkeun tiasa disaring, dijagaan, insulasi panas sareng nyerep minyak. . Kagunaan utama kalebet filtrasi hawa, filtrasi cair anu pecah asam, filtrasi kabersihan pangan, produksi topeng debu-buktina industri, sareng sajabina Salaku tambahan, éta ogé tiasa dianggo salaku produk médis sareng saniter, tisu presisi industri, bahan insulasi termal, oil- nyerep bahan, pamisah batré, sareng lawon kulit tiruan. sareng seueur deui. Kusabab wabah global wabah mahkota énggal, Pengawasan Aset sareng Administrasi Asosiasi milik Propinsi Déwan Nagara parantos dipénta ku perusahaan anu aya hubunganana pikeun ngagancangkeun pangwangunan jalur produksi, nempatkeun produksi gancang-gancang, sareng ngagedekeun pasokan tanaga bumi anu lebur di pasar pikeun nyayogikeun panyalindungan pikeun pencegahan sareng kontrol wabah.

Daérah panerapan umum tina lawon sanés anu sanésna:
1. Aplikasi dina bidang pemurnian hawa: dianggo dina panyucian hawa, salaku elemen filter hawa-efisiensi tinggi, sareng dianggo pikeun filtrasi hawa kasar sareng sedeng-efisiensi kalayan tingkat aliran anu langkung ageung. Éta ngagaduhan kaunggulan résistansi rendah, kakuatan tinggi, asam alus teuing sareng tahan alkali, résistansi korosi, épisiensi stabil, umur panjang, sareng harga murah.
2. Application in the medical and health field: The dust-proof port made of melt-blown cloth has low breathing resistance, is not stuffy, and has a dust-proof efficiency of up to 99%. It is widely used in hospitals, food processing, mines, etc. that require dust and bacteria prevention In the workplace, the anti-inflammatory and analgesic film made by the product after special treatment has good air permeability, no toxic side effects, and easy to use. SMS products compounded with spunbond fabrics are widely used in the production of surgical clothing and other sanitary products. <br>
3. Bahan saringan cair sareng diafragma batré: Polipropilén ngalembereh lawon ditiup dipaké pikeun nyaring cairan asam sareng basa, minyak, sareng sajabana. Éta ngagaduhan kinerja anu saé, parantos dianggap bahan diafragma anu saé ku industri batré di bumi sareng di luar negeri, sareng parantos seueur dianggo, Henteu ngan ukur ngirangan biaya batréna, nyederhanakeun prosésna, sareng ngirangan beurat sareng volume batréna.
4. Bahan nyerep minyak sareng usap industri: rupaning bahan nyerep minyak tina lawon polipropilén anu dileburkeun, anu tiasa nyerep minyak dugi ka 14-15 kali beuratna nyalira, seueur dianggo dina proyek perlindungan lingkungan sareng proyek pipisahan minyak-cai. Salaku tambahan, aranjeunna dianggo dina produksi industri. , Tiasa dianggo salaku bahan bersih pikeun minyak sareng lebu. Aplikasi ieu masihan pinuh pikeun karakteristik polipropilén nyalira sareng adsorpsi serat ultrafine anu didamel ku meltblown.
5. Bahan insulasi termal: Rata-rata diaméter serat lebur nyaéta antara 0,5-5μm, sareng aranjeunna langsung didamel kana lawon anu henteu dianyam ngalangkungan peletakan acak. Maka, luas permukaan khusus serat lebur ageung sareng porositasna tinggi. Sajumlah ageung hawa disimpen dina struktur ieu. , Épéktip tiasa nyegah leungitna panas, mangrupikeun bahan panyaring sareng insulasi anu hadé. Hal ieu loba dipaké dina produksi pakean jeung sagala rupa bahan insulasi termal. Kayaning jaket kulit, kaos ski, baju tahan-lawon, kaén katun, sareng sajabana, éta ngagaduhan kaunggulan beurat entéh, kahaneutan, henteu nyerep uap, perméabilitas hawa anu saé, sareng teu aya jamur.


Waktos Post: Nov-25-2020