extruder sekrup kembar paralel

extruder sekrup kembar paralel

Pedaran pondok:

Barispelletizing ieu, daur ulang pilem PP PE, kantong, serpihan, jantenkeun kana pelet. Granulator tunggal-sekrup ngahijikeun ngirimkeun, nyoco, ékstrusi, pelletizing panas anu didinginkan ku hawa, sareng hawa-feed pendinginan pikeun ngawujudkeun operasi kontinyu otomatis.


Detil Produk

Tanda Produk

Parabot pembuatan pélét /mesin / garis:

Fitur sareng Fungsitina mesin pembuatan pelet :

Barispelletizing ieu, daur ulang pilem PP PE, kantong, serpihan, jantenkeun kana pelet.

Granulator tunggal-sekrup ngahijikeun ngirimkeun, nyoco, ékstrusi, pelletizing panas anu didinginkan ku hawa, sareng hawa-feed pendinginan pikeun ngawujudkeun operasi kontinyu otomatis. Kayaning granulator single-screw sapertos gaduh efisiensi produksi anu luhur;

 Granulator single-screw ngagaduhan pergaulan, nyoco sareng bagian ékstrusi internal. Numutkeun kana pilihan palanggan, pemanasan listrik, pemanasan uap atanapi téknologi pemanasan sirkulasi minyak panas tiasa dianggo. Numutkeun ka kabutuhan kontrol suhu na, sarat suhu ogé dumasar kana bahan anu béda pikeun dihasilkeun. Béda.

Adun nyoko kana téknologi "ruang pergaulan tahan-tahan sinkronis opat sisi", anu ngagaduhan efisiensi tinggi, konsumsi énergi rendah, palastikisasi anu cukup sareng dispersi seragam;

Aliran prosés tina mesin pembuatan pelet :

Conveyor → bahan baku compactor (feeder) → Extruding system → Die-head sareng speed tinggi sistem bursa bersih → sistem pelletizing ring cai / sistem pelletizing tipe mie → mesin dewatering → ayakan ngageter → Air Blower → Storage hopper

Pedaran lengkep ngeunaan mesin pembuatan pellet:

1. Conveyor: tepikeun pilem PP PE atanapi serpihan kana kompaktor / feeder.

2. Kompor pilem PE: naksir sareng neken pilem, sareng pilem anu dikompres janten extruder sacara paksa, supados kapasitas produksina luhur sareng stabil.

3. Sistem ékstrusi: bahan palastik sareng gas anu nyéépkeun.

4. Sistem tukeran bersih gancang sareng Die-head: impurity material filter, supados produksi langkung stabil.

5. sistem pelletizing ring cai: motong pelet dina cai.

6. sistem pelletizing tipe mi : motong pelet tiis saatos water tank.

7. Mesin cai: ngadamel pelet garing.

8.Vibrationsieve: miceun badpellet sareng jaga pelét anu saé.

9. Air Blower: tepikeun pelet anu hadé kana silo.

10: Panyimpenan silo: jaga pelet.

Data Maintechnical tina mesin pembuatan pellet:

Extruder

SJ90

SJ120

SJ150

SJ180

Kakuatan Motor Utama

55KW

75kw

110kw

185kw

Kapasitas produksi

150KG / H

150-250kg / h

300-400kg / h

450-800kg / h


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami