Mesin mésér pilem PE / PP

Mesin mésér pilem PE / PP

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun mesin palastik jinis énggal, khusus pikeun daur ulang plastik sareng garis cuci, éta tiasa ngagentos mesin dewater, mesin pengering, saatos pilem kaluar tina cuci gesekan tinggi. Nalika ngadamel butiran, éta ogé henteu kedah kompor. Bakal ngahémat langkung biaya mesin sareng kakuatan. Sareng gampang dikontrol.


Detil Produk

Tanda Produk

Ieu mangrupikeun mesin palastik jinis énggal, khusus pikeun daur ulang plastik sareng garis cuci, éta tiasa ngagentos mesin dewater, mesin pengering, saatos pilem kaluar tina cuci gesekan tinggi. Nalika ngadamel butiran, éta ogé henteu kedah kompor. Bakal ngahémat langkung biaya mesin sareng kakuatan. Sareng gampang dikontrol.

Gagasan desain umum sapertos dihandap:

Tong mesin peresin teu kedah diubaran ku 38Crmoal, sabab bagian fricton aya dina sirah.

Tapi peryogi perlakuan panas. (Bagian pemanasan ku 38Crmoal)

2. Desain mesin laras kuésis, dina permukaan, laras bakal ngebor langkung alit. Liang jero ngeunaan 3mm, di luar kira-kira 6mm

Janten desain ieu tiasa mastikeun teu kajebak ku matérial nalika tekanan tinggi di jero.

3. Di sagédéngeun mesin pengeser tong gaduh 5 pcs Keyway, (gambar 300 jenis, gaduh 6 pcs Keyway),

fungsi Keyway ieu mastikeun ngajantenkeun push material baku payun ku sekrup.

4. Mesin cét bahan Screw kedah ku 38Crmoal, rigidy tinggi, résistansi abrasi anu saé.

5. Desain mesin sekrup sekrup ku DUA-IN-SATU, nganggo biaya panghandapna.

6. liang kapang tina mesin memeres tiasa diatur 

 upami detail anu menarik, kontak ka info@zjgrcmc.com

Mesin ieu nyoko kana prinsip peremasan dehidrasi, nyaéta pikeun ngabersihkeun pilem plastik (pilem plastik, pilem tatanén plastik mulsa, kantong anyaman PP, kantong kulit oray, kantong luar angkasa, kantong ton, palastik runtah lambar plastik) gancang Alat pikeun meres cai dina plastik. Dilengkepan alat parangkat puter, perédam khusus, alat-alat otomatis otomatis pikeun meres sareng nyarap pilem pilem, mulsa pilem tatanén plastik, kantong anyaman PP, kantong kulit oray, kantong luar angkasa, kantong ton, palastik limbah plastik lambar runtah, jsb. Mesin ieu nyoko kana prinsip meres dehidrasi sareng dilengkepan alat screw rotary pikeun meres sareng ngaleueut pilem plastik. Efisiensi peretasan sareng déhidrasi gancang sareng épékna saé. Mesin ieu gampang dioperasikeun, pangaruh peretasan sareng déhidrasi tiasa ngahontal langkung ti 95%, sareng kaluaranna tiasa disayogikeun numutkeun sarat konsumén.

1. Prinsip dehidrasi meremas unik ngungkulan masalah sesah déhidrasi plastik sapertos pilem tradisional;

2. Pangaruh meresan anu saé: langkung ti 95% dijamin;

3. Téknologi Taiwanese, didamel di Cina, efektif pisan;

4. Dehidrasi extrusion mékanis, dibandingkeun sareng garing hawa aslina panas, ngaheéat énergi;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami