PP ngalembereh ditiup garis ékstrusi

PP ngalembereh ditiup garis ékstrusi

Pedaran pondok:

PP Ngalembereh ditiup garis ékstrusi : Desain mesin ku tunggal screw extruder utama, sareng pemanasan sareng lebur PP, teras nyuntik kana kapang, sareng nyandak ku tekanan tinggi hawa, (hawa peryogi pre-pemanasan), niupan struktur filamén, engké ngubaran ku éléktrostatik


Detil Produk

Tanda Produk

PP Ngalembereh ditiup garis ékstrusi : Desain mesin ku tunggal screw extruder utama, sareng pemanasan sareng lebur PP, teras nyuntik kana kapang, sareng nyandak ku tekanan tinggi hawa, (hawa peryogi pre-pemanasan), niupan struktur filamén, engké ngubaran ku éléktrostatik, roller, slitting alat winder, anu tungtungna pp non-anyaman tiasa dugi ka kelas 95medis. éta lega ngagunakeun bahan lindung topéng, Bahan médis, Bahan ngusap sareng saterasna ...

Kami tiasa nyayogikeun mesin pikeun PP ngalembereh ukuran ditiup tina 200mm 320mm 600mm 800mm 1200mm 1600mm 2400mm. The PP ngalembereh ditiup bagian utama mesin anu kapang, urang milih china merek pangalusna mould.other penting nyaéta nguji, anu lalaki uji anu saé, tiasa ngahémat langkung seueur biaya sareng kali. Khusus nyaéta ku kontrol suhu. Di dieu urang tiasa nyayogikeun sadayana saran tina PP ngalembereh ditiup mesin. Bentuk A dugi ka Z.

spésifikasi téknis: 

bahan baku: lebur PPGSM: 10-115g / m3

diaméterna: 0.4um

Alat tuang ngadopsi téknologi unik perusahaan, anu tiasa ngabantosan campuran bahan campuran sareng maksa nyoco extruder sekrup kanggo ningkatkeun épisiénsi sareng kualitas granulasi;

Duanana sekrup kerucut ganda sareng sekrup tunggal disetir ku téknologi konvérsi frékuénsi AC, anu tiasa adaptasi sareng sababaraha rupa téknologi;

Hareupeun sirah mesin ngadopsi alat parobihan layar gancang hidrolik, anu ngahémat waktos sareng usaha sareng ramah lingkungan;

Granulator ngadopsi sirah cutter rotary sareng alat fine-tuning pikeun granulasi panas anu didinginkan ku hawa;

Éléstasi pélét ngadopsi pemisah siklon ngalantarankeun sareng drum cooler atanapi disc ngageter layar;

Sistem kontrol listrik ngadopsi PLC, antarbeungeut visual sareng téknologi konvérsi frékuénsi pikeun ngawujudkeun kontrol otomatis prosés lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami