Produk

  • 1000 single-shaft shredder

    1000 shredder-aci tunggal

    Mesin shredder tunggal-aci digunakeun pikeun shreddering palastik anu keras, pipa, kai, papan éléktronik sareng sajabina. Kualitas anu tiasa diyakinkeun. Salaku mesin shredder, kami parantos ngagaduhan pamaréntahan china bentuk Patén di 2013.
  • 700 double-shaft shredder

    700 shredder-aci dobel

    Mesin shredder dua-aci dianggo pikeun ngarobih plastik lemes, anyaman kantong, kaén, sampah kota, papan éléktronik sareng sajabina. Kualitas anu tiasa diyakinkeun. Salaku mesin shredder, kami parantos ngagaduhan pamaréntahan china bentuk Patén di 2013.
  • 800 double-shaft shredder

    800 shredder-aci dobel

    Mesin shredder dua-aci dianggo pikeun ngarobih plastik lemes, anyaman kantong, kaén, sampah kota, papan éléktronik sareng sajabina. Kualitas anu tiasa diyakinkeun. Salaku mesin shredder, kami parantos ngagaduhan pamaréntahan china bentuk Patén di 2013.
  • single-shaft shredder

    shredder-aci tunggal

    Mesin shredder tunggal-aci digunakeun pikeun shreddering palastik anu keras, pipa, kai, papan éléktronik sareng sajabina. Kualitas anu tiasa diyakinkeun. Salaku mesin shredder, kami parantos ngagaduhan pamaréntahan china bentuk Patén di 2013.
  • 630 double-shaft shredder

    630 shredder-aci dobel

    Mesin shredder dua-aci dianggo pikeun ngarobih plastik lemes, anyaman kantong, kaén, sampah kota, papan éléktronik sareng sajabina. Kualitas anu tiasa diyakinkeun. Salaku mesin shredder, kami parantos ngagaduhan pamaréntahan china bentuk Patén di 2013.
  • 700 single-shaft shredder

    700 shredder-aci tunggal

    Mesin shredder tunggal-aci digunakeun pikeun shreddering palastik anu keras, pipa, kai, papan éléktronik sareng sajabina. Kualitas anu tiasa diyakinkeun. Salaku mesin shredder, kami parantos ngagaduhan pamaréntahan china bentuk Patén di 2013.
  • 630 single-shaft shredder

    630 shredder-aci tunggal

    Mesin shredder tunggal-aci digunakeun pikeun shreddering palastik anu keras, pipa, kai, papan éléktronik sareng sajabina. Kualitas anu tiasa diyakinkeun. Salaku mesin shredder, kami parantos ngagaduhan pamaréntahan china bentuk Patén di 2013.
  • 1200 double-shaft shredder

    1200 shredder-aci dobel

    Mesin shredder dua-aci dianggo pikeun ngarobih plastik lemes, anyaman kantong, kaén, sampah kota, papan éléktronik sareng sajabina. Kualitas anu tiasa diyakinkeun. Salaku mesin shredder, kami parantos ngagaduhan pamaréntahan china bentuk Patén di 2013.
  • single-screw pelletizing machine

    mesin pelletizing tunggal-screw

    Prosés flowof mesin Pellet pabrik: Conveyor → kompak bahan baku (feeder) → Sistem extruding → Paeh-sirah sareng sistem tukeur Net speed tinggi → sistem pelletizing ring cai / sistem pelletizing tipe mi
  • double degas single-screw pelletizing machine

    dobel mesin pelletizing tunggal-screw

    1. Conveyor: tepikeun pilem PP PE atanapi serpihan kana kompaktor / feeder. 2. Kompor pilem PE: naksir sareng neken pilem, sareng pilem anu dikompres janten extruder sacara paksa, supados kapasitas produksina luhur sareng stabil.
  • 300kg/h woven bags squeezing machine

    300kg / jam anyaman kantong mesin peres

    Ieu mangrupikeun mesin palastik jinis énggal, khusus pikeun daur ulang plastik sareng garis cuci, éta tiasa ngagentos mesin dewater, mesin pengering, saatos pilem kaluar tina cuci gesekan tinggi. Nalika ngadamel butiran, éta ogé henteu kedah kompor. Bakal ngahémat langkung biaya mesin sareng kakuatan. Sareng gampang dikontrol.
  • PE/PP film squeezing machine

    Mesin mésér pilem PE / PP

    Ieu mangrupikeun mesin palastik jinis énggal, khusus pikeun daur ulang plastik sareng garis cuci, éta tiasa ngagentos mesin dewater, mesin pengering, saatos pilem kaluar tina cuci gesekan tinggi. Nalika ngadamel butiran, éta ogé henteu kedah kompor. Bakal ngahémat langkung biaya mesin sareng kakuatan. Sareng gampang dikontrol.
123 Teras> >> Halaman 1/3