PVC counter-rotating kembar screw extruder UA-162473191-1

PVC counter-rotating kembar screw extruder UA-162473191-1

Pedaran pondok:

Extruder kembar-sekrup kontra-paralel ditingkatkeun tina aslina 18: 1 dugi ka ayeuna 26: 1. Kanggo kamajuan hébat tiori desain sekrup sareng téknologi manufaktur skru, sarat anu langkung luhur parantos disimpen dina kontrol kasaimbangan suhu inti sekrup .


Detil Produk

Tanda Produk

 Extruder kembar-sekrup kontra-paralel ditingkatkeun tina aslina 18: 1 dugi ka ayeuna 26: 1. Kanggo kamajuan hébat tiori desain sekrup sareng téknologi manufaktur skru, sarat anu langkung luhur parantos disimpen dina kontrol kasaimbangan suhu inti sekrup . Kanaékan panjang bagian palastik sareng bagian ngukur sasaruaan mastikeun ékstrusi stabil sareng palapisisasi lengkep bahan sareng ningkatkeun kualitas produk. Terobosan sekrup kembar datar sareng cara ngolah laras liang ganda parantos sacara efektif ngalereskeun sababaraha kakurangan ékstrim kembar kerucut ageung

counter-paralel kembar-sekrup extruder khusus pikeun bahan PVC, pikeun bubuk PVC, granul PVC sadayana tiasa dikerjakeun. atanapi ku bahan campuran. éta saé pikeun plasticisasi PVC. kanggo profil PVC ku counter kembar paralel mangrupikeun pilihan anu paling saé. urang ngagaduhan palanggan anu suksés ngajalankeun mesin ieu di Éropa.

Ngaliwatan desain téknis proessional sareng taliti sareng bantosan dorong jangka panjang anu dirancang khusus sareng réduksi gear torsi tinggi, kahirupan dipercaya tina extruder dijamin. Struktur kombinasi anu fleksibel ngajantenkeun sababaraha syarat pangguna pikeun extruder wareg

z3nvf4241so
tuxlryd2hyw

Detil extruder paralel, tiasa ngahubungi kami  info@zjgrcmc.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk