mesin pelletizing tunggal-screw

mesin pelletizing tunggal-screw

Pedaran pondok:

Prosés flowof mesin Pellet pabrik: Conveyor → kompak bahan baku (feeder) → Sistem extruding → Paeh-sirah sareng sistem tukeur Net speed tinggi → sistem pelletizing ring cai / sistem pelletizing tipe mi


Detil Produk

Tanda Produk

Parabot pembuatan pélét/mesin / garis:

Fitur sareng Fungsitina mesin pembuatan pelet:

Barispelletizing ieu, daur ulang pilem PP PE, kantong, serpihan, jantenkeun kana pelet.

Aliran proséstina mesin pembuatan pelet:

Conveyor → bahan baku compactor (feeder) → Extruding system → Die-head sareng speed tinggi sistem bursa bersih → sistem pelletizing ring cai / sistem pelletizing tipe mie → mesin dewatering → ayakan ngageter → Air Blower → Storage hopper

Pedaran lengkep ngeunaan mesin pembuatan pellet:

Conveyor nepikeun pilem PP PE atanapi flakes kana kompor / feeder.
Kompor pilem PE naksir sareng neken pilem, sareng pilem anu dikompres janten extruder sacara paksa, supados kapasitas produksi tinggi sareng stabil.
Sistem extruding bahan palastik sareng gas anu nyéépkeun.
Kecepatan tinggi Sistem tukeur bersih sareng Die-head rereged bahan saringan, supados produksi langkung stabil.
cingcin cai sistem pelletizing  motong pelet dina cai.
sistem pelletizing tipe mi tank pellets
Mesin dewater nyieun pelet garing.
Ngageterkeun miceun badpellet sareng jaga pélét anu saé.
Blower hawa nganteurkeun pélét anu hadé kana silo.
Silo gudang tetep pelet.

Data Maintechnical tina mesin pembuatan pellet:

Extruder

SJ90

SJ120

SJ150

SJ180

Kakuatan Motor Utama

55KW

75kw

110kw

185kw

Kapasitas produksi

150KG / H

150-250kg / h

300-400kg / h

450-800kg / h


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami