Mesin ékstrusi pelletizing SJ150

Mesin ékstrusi pelletizing SJ150

Pedaran pondok:

1. Conveyor: tepikeun pilem PP PE atanapi serpihan kana kompaktor / feeder. 2. Kompor pilem PE: naksir sareng neken pilem, sareng pilem anu dikompres janten extruder sacara paksa, supados kapasitas produksina luhur sareng stabil. 3. Sistem ékstrusi: bahan palastik sareng gas anu nyéépkeun.


Detil Produk

Tanda Produk

PLA PBAT PVA + mesin pati granulator mesin jagong aci biodegradable kembar screw extruder mesin palastik bio

Panjelasan Produk

palastik mesin mangrupikeun téknik khusus sareng inovatif pikeun produksi pelet biodegradable, sapertos PBAT, PLA, PVA, PBS, PCL dll sareng aci jagong, aci singkong, aci kentang, sareng pelet palastik kualitas hgih, anu gaduh viskositas rendah sareng élastisitas tinggi , atanapi ngagaduhan bentuk khusus, sapertos mikro-partikel.

Aplikasi Khas:

1. niupan pilem: pilem pda + aci tiis atanapi cai panas, kantong balanja sareng sajabana, pati PBAT + PLA + pikeun pilem biodegradable atanapi kompos

2. PLA + aci kanggo injeksi atanapi thermoforming tina wadah tuangeun, cangkir, garpuh jsb 3. PLA + aci pikeun ékstrusi jarami nginum jsb.

Jasa Urang

Jasa Pra-jualan

1. Dukungan panalungtikan sareng konsultasi.
2.Milih extruder ekonomis sareng cocog sareng mesin anu aya hubunganana pikeun palanggan.
3. Nyayogikeun detil téknis mesin.
4. Nyayogikeun hartosna kinerja uji coba pikeun konsumén.
5. Wisata pabrik & bantosan serat uleman upami diperyogikeun.

Jasa Penjualan

1. Nyarankeun kaayaan rékayasa diperyogikeun pikeun dipasang.
2. Komunikasi tepat waktu dina status pembuatan mesin.

Jasa saatos-jualan
1. Insinyur sayogi pikeun jasa mesin di luar negeri dina instalasi, komisi sareng latihan.
2. Ngalebetkeun inpormasi urutan pesen pelanggan.
3. Nyayogikeun jasa perawatan jangka panjang sareng suku cadang.
4. Méré dukungan téknis ka konsumén pikeun ngembangkeun produk anyar.
5. Nyayogikeun pangropéa gratis salami sataun.

Pedaran lengkep ngeunaan mesin pembuatan pellet:

1. Conveyor nepikeun pilem PP PE atanapi flakes kana kompor / feeder.
2. Pe kompak pilem naksir sareng neken pilem, sareng pilem anu dikompres janten extruder sacara paksa, supados kapasitas produksi tinggi sareng stabil.
3. Sistem ékstrusi bahan palastik sareng gas anu nyéépkeun.
4. Sistem tukeur Net gancang sareng maot-sirah rereged bahan saringan, supados produksi langkung stabil.
5. sistem pelletizing ring cai  motong pelet dina cai.
6. sistem pelletizing tipe mi   motong pelet tiis saatos bak cai.
7. Mesin cai nyieun pelet garing.
8. Geterkeun miceun badpellet sareng jaga pélét anu saé.
9.Air Blower nganteurkeun pélét anu hadé kana silo.
10. Simpenan silo tetep pelet.

Data Maintechnical tina mesin pembuatan pellet:

Extruder

SJ90

SJ120

SJ150

SJ180

Kakuatan Motor Utama

55KW

75kw

110kw

185kw

Kapasitas produksi

150KG / H

150-250kg / h

300-400kg / h

450-800kg / h


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami